Corono en mobiliteit: Het schuurt financieel steeds meer!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In een normale wereld zijn wij actief als professioneel en ervaren adviseur in (duurzame) mobiliteit en helpen wij onze relaties bij het op de juiste wijze invulling geven aan de mobiliteitsbehoefte van de organisatie. Een (elektrische) auto, een bedrijfswagen, een E-bike, lease, shortlease, financiering of wat en in welke vorm dan ook. Wij gaan hierbij altijd voor de beste deal en dat zit hem wat onze relaties betreft voor het belangrijkste deel in de kwaliteit van de voorwaarden. Is deze goed dan is de prijs het resultaat van deze afspraken.[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”De Actualiteit” title_align=”left” title_size=”h2″ title_color=”custom” separator_style=”disabled” custom_title_color=”#8cc63e”][vc_column_text]Maar de tijden zijn nu even anders en de omstandigheden leiden tot een continue stroom van een heel ander soort vragen uit ons netwerk. De relaties die wij de afgelopen periode hierover telefonisch hebben gesproken, zijn het er unaniem over eens dat de gezondheid onaantastbaar voorop staat. Evenwel vanuit het ondernemersperspectief gezien heeft men acute zorgen over de verhouding doorlopende mobiliteitskosten en minimale omzet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Als de post mobiliteitskosten dan een top 5 positie op de winst- en verliesrekening inneemt, is het logisch dat er ook voor dit onderdeel veel aandacht is. Ons wordt dan ook nadrukkelijk gevraagd mee te denken met de mogelijkheden voor een verlaging van deze lasten. En dat doen wij – even afgezien van de aanleiding – graag en vrij van kosten. Ons belangrijkste advies is om geen overhaaste keuzes te maken maar hierbij vooral te overleggen. Dat kan natuurlijk met ons als sparring partner maar ook met de contractpartijen want alleen samen kom je uiteindelijk tot verantwoorde keuzes.

Wij hebben een dynamisch document opgesteld waarin de meeste vragen van onze relaties in worden behandeld. Tevens staan er verwijzingen in naar externe bronnen, acties voor flexibele mobiliteit en tips en aanbevelingen om de maandelijkse mobiliteitskosten te beïnvloeden.

Heb je na het lezen van het document “Corona en mobiliteit schuurt” een concrete vraag, behoefte aan advies en/of ondersteuning waarbij onze kennis en ervaring je van dienst kunnen zijn? Schroom niet en stuur mij een persoonlijk bericht via onze contactpagina.

Marcel Meijer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fwww.leasecollect.nl%2Fcorona-en-mobiliteit|||” size=”big”]Thema pagina [/dt_default_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]