Cyclis Bike Leasing nu ook op Nederlandse markt actief

Vooraankondiging

Cyclis zakelijk fietslease beschikbaar in Nederland


Haarlem 31-07-2020 – In een wereld waar natuur- en gezondheid alleen maar belangrijker worden, zullen steeds meer werknemers willen fietsen tussen de woning en het werk. De gemiddelde woon-werkafstand van 15-20 km is dankzij de snelle elektrische fietsen ook geen belemmering meer. Cyclis is de eerste en één van de grootste aanbieders van zakelijke fietslease in België. Deze aanbieder is nu ook beschikbaar in Nederland.

Werkgevers kunnen zich aantrekkelijker maken door zakelijke fietslease aan hun werknemers aan te bieden. Dit is fijn voor de werknemers, maar ook ideaal voor het bedrijf. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat fietsende medewerkers gezonder zijn en productiever! Daarnaast zullen de kosten voor mobiliteit en problemen rond de bereikbaarheid, file vertraging en parkeren sterk afnemen! Tot slot draagt zakelijke fietslease sterk bij aan het maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (MVO) van bedrijven.


Zakelijke fietslease

Cyclis is de eerste en één van de grootste aanbieders van zakelijke fietslease in België met meer dan 13.000 contracten voor kleine en grote bedrijven. Cyclis is nu ook beschikbaar in Nederland! Countrymanager Nederland is mobiliteitsspecialist Marcel Meijer: “De vraag naar zakelijke fietslease zal de komende jaren sterk toenemen. Werkgevers kunnen hier slim op inspelen door werknemers een aantrekkelijk full-service oplossing te bieden waarmee ze hun droomfiets zakelijk kunnen leasen. Via het flexibele programma van Cyclis is dit voor werkgevers zorgeloos en kostenneutraal te realiseren! Met behulp van innovatieve software levert het fietsplan geen extra werk op voor de HR-afdeling en ook de werknemer heeft er geen omkijken naar! Dit gebruiksvriendelijke programma zorgt voor gezonde en gelukkige medewerkers!”

 

Voordelen werknemer

De medewerker kan zelf een fiets uitzoeken bij de dealer naar wens. De fiets is verzekerd en voorzien van een persoonlijk onderhoudsbudget van minimaal €300, waarmee de medewerker zelf het onderhoud regelt. Dat kan bij de eigen fietsdealer. Bij pech kan er een beroep worden gedaan op de 24/7 pechdienst. Dit kan aan huis, onderweg of op de werklocatie. Zowel de werkgever als de medewerker krijgen toegang tot een online portal waarmee alle zaken rondom de fiets(en) zijn te regelen. Omdat de fiets via de werkgever wordt aangeschaft en verloond, profiteert de werknemer van een aantrekkelijk financieel voordeel.

 

Na 36 maanden regelt Cyclis de afhandeling van de leasing. De medewerker kan de fiets dan overnemen tegen een vastgesteld percentage van 16% van de consumenten aankoopprijs, of de fiets kan worden ingeleverd.

 

Roadmap

Op 29-09-2020 zal Cyclis officieel gelanceerd worden in Nederland met een nieuwe website, nieuwe huisstijl en het flexibele ERP-systeem. Offertes kunnen al aangevraagd worden  via

 https://demobiliteitsarchitect.nl/fietslease/

Meer informatie

Marcel Meijer

Country manager Cyclis N.V.

Schoterweg 12 | 2021 HM. HAARLEM

T: +31 85 130 2490 | M. +31 653 62 97 09

E-mail: marcel.meijer@cyclis.nl