OV abonnementenanalyse

Wil je voor de OV-doelgroep precies weten met welk reisproduct van NS iedere medewerker zo voordelig mogelijk naar zijn of haar werk reist? Dan geeft de OV Abonnementenanalyse je het benodigde inzicht. Op basis van een aangeleverde postcodelijst en een vooraf ingeschat aantal reisdagen per week en per jaar, stellen wij voor je vast wat per medewerker de totale jaarlijkse reiskosten zullen zijn zonder korting (Reizen op saldo), afgezet tegen de jaarlijkse reiskosten per OV Abonnement. Op deze manier wordt vastgesteld welk OV Abonnement, op basis van de woon-werkreis en het te verwachten aantal reisdagen, het meest voordelig zal zijn.  

 

Wat krijg je precies?

Je ontvangt een Excelsheet met daarin de resultaten op postcodeniveau. Naast de jaarlijkse reiskosten bij reizen op saldo krijg je de jaarlijkse kosten per abonnement te zien, inclusief aanschafkosten van het abonnement. Wij rekenen voor je uit welk abonnement het meest voordelig is en wat de reiskosten bij dit abonnement verschillen ten opzichte van het reizen op saldo. 

Inhoudelijke elementen 

U krijgt een Excelsheet met in elk geval de volgende informatie: 

  • Ritprijs Reizen op saldo zonder korting enkele reis (o.b.v. reisklasse) 
  • Jaarlijkse reiskosten bij reizen op saldo zonder korting o.b.v. aantal werkdagen en reisklasse 
  • Jaarlijkse reiskosten bij een Zakelijk Voordeel abonnement met 20% korting 
  • Jaarlijkse reiskosten bij een Altijd Voordeel abonnement met 20% en 40% korting binnen en buiten spits 
  • Jaarlijkse reiskosten bij een Dal Voordeel abonnement altijd 40% korting 
  • Jaarlijkse reiskosten bij een Dal Vrij abonnement 
  • Besparingspotentieel t.o.v. reizen zonder OV Abonnement (Reizen op saldo) 
 

Eenvoudig besparen

Een goede analyse bespaart op uw OV kosten!

Jaarlijks een ov-abonnementen analyse kan uw organisatie ongemerkt veel kosten besparen. Mutaties in abonnementsvormen, -prijzen en -voorwaarden van de aanbieders maar ook de veranderende reiswijze van uw medewerkers (van 5 naar 3 dagen reizen bijvoorbeeld) biedt inzicht welk ov-abonnement het beste aansluit bij de actuele reiswijze. In de actuele tijd kan het ook zo maar zijn dat een abonnement niet rendabel is en er beter per dag een kaartje kan worden gekocht.

Je kan dus snel geld verdienen door het niet uit te geven? Onze analyse laat je al snel het voordeel zien!

 
 
 
OV abonnementenanalyse in detail