Fiscaal vriendelijk en zorgeloos

een fiets leasen als werknemer?

Ga dan voor je droomfiets via Cyclis bike lease

40% - 50% voordeel

Profiteer van de bruto-netto regeling 

Voel je vitaler

Fietsen is bewegen en dus gezond

Duurzaam

Het milieu profiteert mee!

Bespaar veel geld

Met fietsen bespaar je op autokosten

Fietsregeling

Steeds meer werkgevers bieden hun medewerkers een aantrekkelijke fietsregeling. Niet zonder reden, want als medewerkers meer fietsen heeft dat veel voordelen zowel voor werkgevers als werknemers. Medewerkers kunnen op basis van de aangeboden fietsregeling met fiscaal voordeel kiezen voor de droomfiets die ze altijd al een keer wilde rijden of voor een fiets die gewoon het beste past bij de dagelijkse behoefte om veilig en comfortabel te reizen.  

In een nieuwe wereld waar mensen zich meer bewust worden van de eigen gezondheid zal fietsen tussen het woon-werk steeds normaler worden. Veel onderzoeken wijzen inmiddels ook uit dat het een veilige manier van reizen is. Ook de gemiddelde woon-werkafstand van 15-20 km is dankzij de snelle elektrische fietsen geen belemmering meer. Kortom de vraag naar een passende fietsregeling voor werkgevers en werknemers zal de komende jaren sterk toenemen. 1nergiek speelt hier slim op in en wij bieden alle schooncollega’s een aantrekkelijke fietsregeling zodat jij je droomfiets kan rijden. Via het flexibele programma van Cyclis is dit voor 1nergiek kostenneutraal en zonder administratieve rompslomp te realiseren. Als schooncollega profiteer je van het fiscaal voordeel ten opzichte van een privé aankoop in de winkel. 

Jouw voordeel als schooncollega

  1. 40 tot 50% voordeel ten opzichte van een privé aankoop
  2. Eigen keuze fiets bij lokale fietsenwinkel
  3. Zorgeloos leasepakket 
  4. Aantrekkelijk onderhoudsmodel
  5. Gezonde levensstijl
  6. Bespaart aanzienlijk op autokosten
Voor een prikkie een fiets van de zaak

Veel gestelde vragen

Elke schooncollega met een vast arbeidscontract kan gebruik maken van deze regeling.

De fietsregeling biedt de mogelijkheid om elke fiets te kiezen die het beste bij jouw situatie past. Het maakt dus niet uit of je een stadsfiets, e-bike, mountainbike, racefiets, bakfiets of speed-pedelec kiest.

De fiets kan geleverd worden door de fietsenwinkel bij jou in de buurt. 

Nee, dit kan helaas niet. Cyclis werkt vanuit service oogpunt alleen samen met een fysieke fietsenwinkel en niet met online aanbieders. 

Als de fiets service nodig heeft of er misschien een reparatie uitgevoerd moet worden kan dit ook met de lokale fietsenwinkel worden afgestemd volgens de procedure die Cyclis voorschrijft.

Als je pech onderweg krijgt en dit niet zelf kan oplossen word je binnen een uur geholpen door een toegesnelde ANWB-medewerker. Deze verhelpt je probleem of brengt je naar een locatie.

Als je eerder uit dienst gaat zijn er meerdere opties waaruit je kan kiezen:
– Je koopt het contract af;
– Je neemt de fiets over voor de dan geldende contractwaarde
of
Je nieuwe werkgever is bereid het fietsleasecontract over te nemen.

Ja dat kan. Op het contract staat al vermeld voor welk bedrag de fiets na afloop van de termijn gekocht kan worden. Dit is standaard 16% van de aanschafprijs inclusief de bij te leveren accessoires.

Stel je vraag

Heb je een vraag over de fietsregeling die 1nergiek aanbiedt en wordt deze niet gesteld en beantwoord in de kolom “veel gestelde vragen”?
Stel dan hier je vraag en ontvang binnen 1 werkdag een antwoord.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de fietsregeling?

Stuur dan een korte mail via onderstaande button en wij houden je via het opgegeven mailadres op de hoogte over de ontwikkelingen en de procedure.
Logo Cyclis AI klein

Cyclis is ruim 6 jaar geleden gestart in België en actueel uitgegroeid tot een grote, serieuze en ambitieuze speler op de markt voor fietsleasing. Cyclis beheert inmiddels ruim 13.000 fietslease overeenkomsten en heeft internationale ambities. Cyclis onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak ondersteund door excellente ERP software waarmee de administratieve last voor werkgevers tot een minimum wordt beperkt. 

Aanmelden nieuwsbrief