Zorgeloos en kostenneutraal

een fiets leasen voor je werknemers?

Ga dan voor de zakelijke fietslease van Cyclis

Vitaler personeel

Minder ziekteverzuim

Besparing kosten

Forse besparing mobiliteitskosten

Duurzaam

Maak Nederland mooier

Geen beperkingen

Elk model, merk of type fiets

Steeds meer werkgevers overwegen een fietslease programma voor hun medewerkers. Niet zonder reden, want als medewerkers meer fietsen heeft dat veel voordelen zowel voor werkgevers als werknemers. Zo zal het ziekteverzuim afnemen en neemt de productiviteit toe. Daarnaast zullen de mobiliteitskosten sterk afnemen.

In een wereld waar mensen zich meer bewust worden van natuur- en gezondheid zal fietsen tussen woon-werk steeds normaler worden. Ook de gemiddelde woon-werkafstand van 15-20 km is dankzij de snelle elektrische fietsen geen belemmering meer. Kortom de vraag naar zakelijke fietslease zal de komende jaren sterk toenemen. Speel hier als werkgever slim op in en biedt werknemers een aantrekkelijke mogelijkheid om een fiets zakelijk te leasen. Via het flexibele programma van Cyclis is dit voor werkgevers kostenneutraal en zonder administratieve rompslomp te realiseren!

Zakelijke fietslease via Cyclis

Het fietslease programma van Cyclis maakt het voor bedrijven heel eenvoudig om een fietslease programma te starten voor haar medewerkers. Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten tot € 0,- terugbrengen.

Voordelen werkgever

 1. Kostenneutraal
 2. Vitale werknemers
 3. Meer productiviteit en creativiteit
 4. Ontzorging
 5. Extra binding werknemers
 6. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voordelen werknemers

 1. Voordeel van 40 tot 50% ten opzichte van een privé aankoop
 2. Eigen keuze fiets bij lokale fietsenwinkel
 3. Werkgeversbijdrage vervangt reiskostenvergoeding
 4. Zorgeloos leasepakket
 5. Aantrekkelijk onderhoudsmodel
 6. Gezonde levensstijl

Deze bedrijven gingen je in België al voor

Schermafdruk 2020 07 16 12.59.01

Gratis berekening kostenbesparing

Wil je meer informatie of een berekening van de kostenbesparing opvragen?
Vul je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

We gebruiken je gegevens alleen om contact op te nemen.

"Als preventieadviseur is het belangrijk om het goede voorbeeld te geven met betrekking tot gezondheidspromotie. Met de schitterende hulp van mijn werkgever en team Cyclis heb ik ongeveer een jaar en half geleden de stap gezet om mijn leaseauto te laten staan en mijn woon/werk verkeer bijna uitsluitend met de fiets te doen. Tot op heden heb ik er geen spijt van en begrijp ik niet dat niet iedere werkgever deze mogelijkheid geeft aan zijn werknemers. De formule is gratis voor de werkgever en medewerkers kunnen nooit aan deze voorwaarden zelf een fiets kopen. Dank je voor het duwtje in de rug!"
placeholder
Filip Kinoo, Idewe

Wil jij ook dat jouw medewerkers fris en energiek aan de werkdag beginnen?

Laat je overtuigen dat het kostenneutraal kan en bouw mee aan een schone en bereikbare leefomgeving.
CYCLIS Logo 06 Letterlogo Lease We Can 2

Cyclis is ruim 6 jaar geleden gestart in België en actueel uitgegroeid tot een grote, serieuze en ambitieuze speler op de markt voor fietsleasing. Cyclis beheert inmiddels ruim 13.000 fietslease overeenkomsten en heeft internationale ambities. Cyclis onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak ondersteund door excellente ERP software waarmee de administratieve last voor werkgevers tot een minimum wordt beperkt. 

Aanmelden nieuwsbrief

© 2020 All rights reserved - Team CYCLIS