Is uw duurzame mobiliteitsdoelstelling duidelijk geformuleerd en wilt u de medewerkers snel enthousiast maken voor de e-bike als alternatief en duurzaam vervoermiddel voor de woon-werk kilometers?
Initieer dan een campagne gericht op fietsstimulering en laat de medewerker actief kennismaken met een E-bike.

U kunt tijdens een fietsstimuleringscampagne een E-bike faciliteren en deze voor een bepaalde periode vast toewijzen aan een medewerkers of de campagne zo opzetten dat er sprake is van een E-bike deelsysteem en een groep van medewerkers gebruik kan maken van de ter beschikking staande E-bikes.

Voor het faciliteren en de projectmatige uitvoering van de fietsstimuleringscampagnes werken wij graag samen met ConnectBike waarmee u naast een A-merk E-bike van GIANT tevens gegarandeerd bent van een unieke full service- en pechhulp garantie. Uiteraard verzorgt De MobiliteitsArchitect voor u het projectmanagement.

Voorbereiding
We gaan ervoor!
Doorzetten & uitbouwen

SNEL STARTEN?

Er is nog plaats voor enkele projecten.

Past de E-bike binnen uw organisatie als alternatief vervoermiddel voor de woon-werk reizen?
Aarzel dan niet en geef samen met De MobiliteitsArchitect vorm aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Wij ontzorgen u graag!

FEEDBACK VAN DEELNEMERS

Tijdens en na afloop van een door De MobiliteitsArchitect en haar partners begeleide  fietsstimuleringscampagnes vragen wij de deelnemers naar de ervaringen. Een korte samenvatting van de gemiddelde reacties:

  • Het is leuk om op een e-bike te fietsen;
  • Het is snel en efficiënt en ik hou geld over;
  • Ik voel mij fitter doordat ik meer beweeg.

Ook vragen we altijd waarom er na de campagne niet voor is gekozen om een e-bike aan te schaffen:

  • Ontbreken van de financiële middelen voor aanschaf;
  • De werkgever faciliteert geen passende regeling voor mij.