Fynch smart mobility app

Fynch meet iedere dag volledig automatisch alle trips die je te voet, per fiets, OV, auto en vliegtuig reist.
De exacte werking is het geheim van Fynch, maar dat er gebruik wordt gemaakt een bepaalde intelligentie mag duidelijk zijn.

Natuurlijk wordt je privacy strikt beschermd (Fynch is AVG-proof).

AMBASSADEUR

Fynch draait volledig op de achtergrond van de smartphone en vereist een minimale batterij capaciteit. De MobiliteitsArchitect adviseert de Fynch slimme mobiliteits app in te zetten indien je als medewerker wilt bijdragen aan de door de organisatie geformuleerde doelstellingen op gebied van CO2 footprint, brandstofverbruik, kosten auto – OV – fiets of vliegen, bewegen en reizen buiten de spits. Fynch maakt het reisgedrag op een mooie manier inzichtelijk en vergelijkt deze informatie desgewenst met andere bedrijven, afdelingen of je naaste collega’s. Positieve ontwikkelingen worden via een beloningsmodule met te verdienen coins op individueel niveau gewaardeerd.

Wilt u een demonstratie?

Wij vertellen u graag over onze ervaringen als gebruiker van de Fynch smart Mobility app. De data van onze reisbewegingen wordt geregistreerd ten behoeve van ons eigen inzicht en doelstellingen. Omdat we de data toch real-time beschikbaar hebben zetten we deze dan ook graag in bij een demo tijdens het gesprek met u.