Duurzame mobiliteitsregeling

De pandemie is de accelerator als het gaat om de werkelijke omslag naar duurzame mobiliteit

We weten het al langer: zakelijke mobiliteit moet duurzamer, flexibeler en beter inspelen op het nieuwe werken. Het stond bij velen laag geprioriteerd op de agenda maar de pandemie zorgde voor het werkelijke omdenken en zette de gegeven omstandigheden direct aan tot uitvoering. Nu is het zaak om alle positieve ervaringen onderdeel te laten zijn van een nieuwe duurzame mobiliteitsregeling en voorloper te zijn in een zich continue ontwikkelend veld van zakelijke mobiliteit.

De 5 trends die de pijlers vormen onder de nieuwe mobiliteitsregeling

01.

Thuiswerken

De positieve ervaringen met thuiswerken namens werkgevers en werknemers worden onderdeel van het nieuwe mobiliteitsbeleid.

02.

Keuzevrijheid

Flexibel en autonoom een keuze kunnen maken en hiermee te streven naar de juiste work-life balance en dagelijkse efficiency.

03.

Focus op CO2

Zakelijk bewuster en minder reizen wordt steeds meer een overtuiging van de reizende medewerkers. Het kan en moet anders voor het milieu.

04.

Flexibel contracten

De tijd van langlopende contracten voor autolease en pandhuur is voorbij. Een e-work regeling bespaart in CO2 en harde Euro's.

05.

Mobiliteitsbudget

Als werknemers bewust kiezen voor flexibiliteit komt het mobiliteitsbudget in beeld en sla je als werkgever 2 vliegen in 1 klap.

Ga jij ook voor de transitie?

Een duurzame mobiliteitsregeling

De MobiliteitsArchitect biedt jouw organisatie kennis en ervaring om de nieuwe regeling op de juiste wijze te implementeren. 

Contact
Verduurzamen
Transitie voordeel

25% Off

Combineert jouw organisatie veilig reizen met duurzaamheid in een moderne mobiliteitsregeling? Wij denken actief met je mee en geven je een gegarandeerde kortingsvoucher.