Meer informatie over de MobiliteitsArchitect

"het managen van
duurzame mobiliteit
is een vak"

 

De MobiliteitsArchitect is een geregistreerde handelsnaam van Masters in Mobility, een organisatie die vanuit haar bedrijfsactiviteiten brede deskundigheid heeft opgebouwd op het gebied van duurzame zakelijke mobiliteit en de daarvoor beschikbare of toe te voegen alternatieven.

 
 
 

Kennis is power

Ruim 30 jaar ervaring in zakelijke mobiliteit

De eerste stappen

De eerste stappen op de interessante markt voor zakelijke mobiliteit deed ik ruim 30 jaar geleden als leaseadviseur bij een universele autoleasemaatschappij. Achteraf gezien is hier de liefde voor het adviseren van relaties over mobiliteitsvraagstukken voor mij ontstaan. 

De ondernemer

Marcel Meijer is een echte allrounder in de wereld van de zakelijke mobiliteit en vervoersoplossingen. Vóór Marcel in 1999 zijn eigen advies organisatie oprichtte vervulde hij verschillende managementfuncties, onder meer bij het Ministerie van Financiën, een creditmanagement organisatie, gerenommeerde autoleasemaatschappijen en multi-merk dealerorganisaties. Vanaf 2000 zijn er diverse interim functies vervuld en vele projecten begeleidt. Dat deze allen direct of indirect een samenhang hadden met de invulling van de mobiliteitsbehoefte van organisaties in zowel de profit als non-profit sector mag tot een inkoppertje gerekend worden. Sinds 2014 worden de activiteiten die zijn gericht op het adviseren en begeleiden van organisaties uitgevoerd onder het label van De MobiliteitsArchitect. Hiermee wordt voor onze opdrachtgevers de onafhankelijkheid van onze werkzaamheden geborgd. 

Heb je een vraag?

Wij zijn altijd bereid om deze te beantwoorden en je verder te helpen.