De MobiliteitsArchitect is een geregistreerde handelsnaam van Masters in Mobility, een organisatie die vanuit haar bedrijfsactiviteiten brede deskundigheid heeft opgebouwd op het gebied van duurzame zakelijke mobiliteit en de daarvoor beschikbare of toe te voegen alternatieven.

Marcel Meijer

Marcel Meijer
T. 085 – 130 2490
E. marcel@demobiliteitsarchitect.nl 

Eigenaar/directeur Marcel Meijer is een echte allrounder in de wereld van de zakelijke mobiliteit en vervoersoplossingen. Vóór Marcel in 1999 zijn eigen advies organisatie oprichtte vervulde hij verschillende managementfuncties, onder meer bij het Ministerie van Financiën, een creditmanagement organisatie, gerenommeerde autoleasemaatschappijen en diverse multi- merk dealerorganisaties. In de periode van het ondernemerschap zijn diverse interim functies vervuld met eindverantwoordelijkheid en vele projecten begeleidt die allen direct of indirect een samenhang hadden met de invulling van de mobiliteitsbehoefte van organisaties zowel in de profit als non-profit sector.

 

Actueel wordt De MobiliteitsArchitect veel gevraagd om als adviseur, kennis en ervaringspartner aan tafel te komen bij overheden en commerciële organisaties waarbij het onderwerp van gesprek veelal de bereikbaarheid en de hiermee samenhangende problemen belangrijke aandachtspunten zijn. Steeds meer organisaties in de (groot)stedelijke gebieden hebben te maken met file- en parkeerdruk en zien door toenemende lokale heffingen en belastingen de kosten schrikbarend oplopen. Deze constateringen en de verslechtering van de luchtkwaliteit in deze gebieden zet organisaties direct aan tot het initiëren van nieuwe en passend beleid waarbij veel prioriteit wordt gegeven aan de individuele mobiliteitsregeling voor de  medewerker.

Meer weten?

Of gewoon eens vrijblijvend kennismaken?

Wij vinden het zeker leuk om kennis te maken als u inschat dat onze diensten passen bij de actualiteit binnen uw organisatie. Wij luisteren naar de casus en geven met plezier oprechte feedback waarmee we u waarschijnlijk ook een indruk geven van onze toepasbare kennis. Bel mij persoonlijk op 06-53629709 of laat een bericht achter via de button CONTACT MIJ!