De MobiliteitsArchitect is een geregistreerde handelsnaam van Masters in Mobility, een organisatie die vanuit haar bedrijfsactiviteiten brede deskundigheid heeft opgebouwd op het gebied van duurzame zakelijke mobiliteit en de daarvoor beschikbare of toe te voegen alternatieven.

Marcel Meijer

Marcel Meijer is een echte allrounder in de wereld van de zakelijke mobiliteit en vervoersoplossingen. Vóór Marcel in 1999 zijn eigen advies organisatie oprichtte vervulde hij verschillende managementfuncties, onder meer bij het Ministerie van Financiën, een creditmanagement organisatie, gerenommeerde autoleasemaatschappijen en een multi-merk dealerorganisaties. Vanaf 2000 zijn er diverse interim functies vervuld en vele projecten begeleidt. Dat deze allen direct of indirect een samenhang hadden met de invulling van de mobiliteitsbehoefte van organisaties in zowel de profit als non-profit sector mag tot een inkoppertje gerekend worden. In 2014 heeft Marcel de werkzaamheden gesplitste en de advieswerkzaamheden in een apart dienst ondergebracht om hiermee ook de onafhankelijkheid voor opdrachtgevers vooraf te kunnen borgen.

De actualiteit vraagt om aanpassing

In de huidige tijd waarin we met z’n allen de uiteindelijke effecten van het Corona virus nog niet kunnen overzien zien wij een duidelijke verandering van focus bij werkgevers. De problemen van de bereikbaarheid van de werklocatie hebben, al dan niet tijdelijk, plaatsgemaakt voor het belang van veilig reizen en werken van medewerkers. Gedeeltelijk thuiswerken biedt, mits het kan, ook in de ogen van de werkgever voordelen en wordt met een gespreide aanwezigheid op de werklocatie misschien wel de nieuwe norm. Het is een belangrijk aandachtsgebied in ieder geval en dat zorgt dan weer voor vele nieuwe uitdagingen voor de werkgever.

Meer weten of samen eens brainstormen?

Wij vinden het zeker leuk om kennis te maken als u inschat dat onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn bij de actualiteit binnen uw organisatie. Wij luisteren naar de casus en geven met plezier oprechte feedback waarmee we u waarschijnlijk ook een indruk geven van onze toepasbare kennis.
Bel mij persoonlijk op 06-53629709 of laat een bericht achter via de button CONTACT MIJ!